opc_loader

Als ik mijn ogen sluit kan ik je zien

ISBN 9789077290071

Opstellingen in de verbeelding en in individuele therapie

Ursula Franke

18,95

Opstellingen in de verbeelding: een verrijking voor iedere systemisch therapeut of coach.

Een boek dat nieuwe ideeën en wegen opent en daarmee een verrijking is voor ieder die opstellingen al kent of toepast. De auteur heeft het werk van Bert Hellinger een nieuwe toepassingsmogelijkheid gegeven: dichter bij de client kan het niet komen.

Ursula Franke is een zeer ervaren therapeute die als één van de eersten met opstellingen in haar therapiepraktijk werkte. Zij is gepromoveerd op het werken met opstellingen in een therapeutische setting. In dit boek heeft ze haar jarenlange ervaring en ontdekkingen in de individuele opstellingen opgeschreven om te delen.

Een bijzondere en effectieve vorm van opstellingen die Ursula ontwikkeld heeft zijn de opstellingen in de verbeelding. De cliënt stelt zich, begeleid door de therapeut, innerlijk een opstelling voor. Ursula beschrijft daarbij haar eigen houding en werkwijze, een bijzondere combinatie van denken en invoelen, waarbij ze ook haar eigen lichaam als resonerend orgaan voor de dynamiek bij de cliënt gebruikt. Zo bouwt de cliënt, onder begeleiding van de therapeut, stap voor stap een opstelling en interventies op.

Het boek beschrijft uitgebreid de technieken die zij gebruikt. Er is ruime aandacht voor al die vragen die je je als begeleider tijdens een opstelling stelt. Zal ik verder gaan? Wat neem ik waar? Welke duiding geeft het? Hoe maak ik aantekeningen? Hoe rond ik af?

De ervaringen en technieken in dit boek zijn voor iedereen die zijn basis verder wil verstevigen en uitbouwen.

Als ik mijn ogen sluit kan ik je zien heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Als ik mijn ogen sluit kan ik je zien


Aanbevolen artikelen:

22,95
'Als je de dood niet kunt aankijken, kun je niet voluit leven.' Thomas en Ursula Bryson nodigen je uit om de dood aan te kijken. Om...

Alternatieve artikelen:

28,95
Systemisch coachen is een boek vol impulsen. Impulsen voor beweging. Impulsen voor iedereen die wel eens in een coachachtige setting zit. Ook voor...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items