opc_loader

De helende kracht van de werkelijkheid

ISBN 97890772900905

Familieopstellingen en het werk van Bert Hellinger

Wilfried Nelles

18,95

Helder, overzichtelijk en compleet. Familieopstellingen in de stijl van Hellinger maar duidelijk doorontwikkeld naar een eigen stijl. 

Lees over de werking van het geweten, de ordeningen van de liefde en de fenomenologische werkwijze, beschreven door een van de andere grondleggers van het systemisch werken.

Wie het geschreven werk van Bert Hellinger soms wat ontoegankelijk of zelfs stug vindt, zal geen moeite hebben met dit boek. Wilfried Nelles maakt op heldere wijze zijn inzichten en ervaringen met familieopstellingen van Bert Hellinger toegankelijk.

Hij neemt de lezer moeiteloos mee in de verhelderende principes van binding en ordening in relaties. Als een echte bruggenbouwer verbindt hij het fenomeen van soms magisch aandoende opstellingen met wat er in het werkelijke leven gebeurt. Vanuit zijn opbouwende kritische houding biedt Nelles stof tot nadenken, beantwoordt hij vele vragen en geeft hij een impuls tot verdere verdieping - voor wie familieopstellingen nog niet kent én voor wie al bekend is met de waarde en grenzen van opstellingen, de beweging van de ziel en de werking van het geweten.

Nelles gebruikt al ruim dertig jaar de systemische inzichten en is naast Bert Hellinger, een van de belangrijkste motoren in de ontwikkeling van dit vakgebied in Duitsland.

Wilfried Nelles (1948) is een bekende Duitse familieopsteller. Sinds 1996 werkt hij met de methode van Bert Hellinger in Duitsland en andere Europese landen, Amerika en Azië. Als auteur, therapeut en opleider levert hij belangrijke bijdragen aan en impulsen tot de ontwikkeling van opstellingen en systemisch werk.  Hoewel zijn werk uiteraard is gebaseerd op dat van Bert Hellinger, heeft hij het familieopstellen op veel gebieden aangevuld en doorontwikkeld.

De helende kracht van de werkelijkheid heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
De helende kracht van de werkelijkheid


Aanbevolen artikelen:

20,95
Bert Hellinger heeft in dit boek 63 korte therapeutische interventies gedocumenteerd. Beschreven als verhalen. Sommige woelen iets los, andere...
20,95
Wat ervaren we als goed en fout als het gaat om het opvoeden van onze kinderen? Voor het opvoeden van kinderen, heb je geen diploma’s...

Alternatieve artikelen:

22,95
Nelles heeft een duidelijk en zeer behulpzaam denkkader ontwikkeld op basis 7 levensstadia: het levensintegratieproces (LIP).  Via deze levensstadia...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items