opc_loader

De maat van het hart

ISBN 9789492331014

Een klassieker van Bert Hellinger

Bert Hellinger

20,95

Bert Hellinger heeft in dit boek 63 korte therapeutische interventies gedocumenteerd. Beschreven als verhalen.

Sommige woelen iets los, andere zijn opbeurend, sommige zijn vol drama en andere zijn weer beschouwend en stil. De overeenkomst? Altijd scherp en in dienst van het 'wezenlijke'.

Het boek geeft een enorm goede indruk van de houding en manier van waarnemen van Hellinger. Het gaat meer over systemisch bewustzijn dan over de methode van familieopstellingen. Krachtig als altijd. Het is een spiegel voor iedere professional die werkt met het gedachtengoed van Hellinger.

Een klassiek werk van Bert Hellinger, opnieuw uitgebracht. Want hoewel zijn visie en stijl zich inmiddels ontwikkeld hebben, is dit boek een rijke bron voor iedere opsteller. Er komen zó veel thema's voorbij. Je kunt de voorbeelden gebruiken bij je eigen reflectie op een opstelling achteraf of vooraf, in je ontwikkeling als opsteller.

Bert Hellinger (1925) is in Duitsland geboren. Hij woont met zijn (tweede) vrouw, Sophie Hellinger, in Zuidoost Beieren. Samen geven ze seminars over de hele wereld.  Hij heeft meer dan tachtig boeken geschreven. Zijn reputatie is niet onomstreden. Velen hekelen zijn directe, confronterende stijl en zijn opvattingen over man-vrouw verhoudingen en onderwerpen als insect en daderschap. Zelf zegt hij daarover dat hij alleen maar noemt wat hij waarneemt.

De maat van het hart heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
De maat van het hart


Aanbevolen artikelen:

29,95
Dit is een bijzonder boek. Iedere begeleider van opstellingen, wil het hebben als ze er door heen bladeren. Ondanks de omvang, ondanks de prijs. Het...

Alternatieve artikelen:

18,95
Dit boek is een uitstekende manier om kennis te maken met de systemisch-fenomenologische benadering. Voor ieder die wil lezen hoe het in de praktijk...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items