opc_loader

Opvoedopstellingen

ISBN 9789083104126

Moeiteloos opvoeden door jezelf te zijn

Marianne Langemeijer

22,95

Marianne: "Het is mijn grote drijfveer om ouders het plezier van moeiteloos opvoeden te laten ervaren door vrij en onbelast zichzelf te zijn.”

De opvoedopstelling laat je direct de onderliggende dynamiek in een gezin zien. De individuele werkwijze laat ouders aan den lijve ervaren welke dynamieken verstoord zijn. Hiermee wordt de kern geraakt en zullen gezinsvraagstukken voor eens en altijd opgelost worden.Dit praktische boek is bedoeld voor professionals die met ouders en hun kinderen werken en die systemisch werken willen inzetten zoals bijvoorbeeld kindercoaches, orthopedagogen, jeugdwerkers, gezinscoaches en kinderpsychologen. 

Marianne heeft de methodiek van de individuele opvoedopstelling ontwikkelt gedurende de 15 jaar dat zij met ouders in haar praktijk aan hun opvoedvraagtukken werkte. Zij is NLP Master en een familieopsteller van het eerste uur. Behalve systemisch werken, voegt zij elementen uit NLP, The Work van Byron Katie, Non-Dualiteit (Advaita) en andere kennisbronnen toe aan deze methode. 

Niet voor niets is dit boek al járenlang verplichte literatuur bij vele opleidingen voor professionals. 

Dit boek is een geheel herziene versie van de oorspronkelijke uitgave in 2011. De methode die Marianne ontwikkeld heeft, is nog verder uitgediept en er zijn nieuwe inzichten ontstaan. Er zijn enkele nieuwe hoofdstukken toegevoegd waaronder een apart hoofdstuk over het onderwerp echtscheiding. Wat blijft is de robuuste methode die, vanwege de individuele werkwijze, voor iedere professional praktisch inzetbaar is binnen een traject.

Opvoedopstellingen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Opvoedopstellingen


Aanbevolen artikelen:

20,95
Soms is het gedrag van kinderen, niet van het kind. Soms draagt het kind het lot van de familie. Wanneer kinderen emotioneel of fysiek uit hun...
26,95
Benut deze vijftig prachtige kaarten om het gesprek in je organisatie, team of netwerk naar de systemische laag te brengen. De kaarten zijn bedoeld...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items