opc_loader

Rake Vragen

ISBN 9789492331465

Breng beweging in situaties die vastzitten

Siets Bakker

22,50

Rake Vragen zijn vragen die beweging brengen. In zakelijke situaties en privé. De vraag maakt namelijk iets los wat vast zat.

Net zoals een opstelling dat doet. En ook net als bij een opstelling weet je niet eens dat er iets vast zat of waar het precies in zit. Achteraf merk je wel het verschil: je voelt je opgelucht, je krijgt dingen makkelijker gedaan en alles lijkt weer te stromen. 

Stop met hard werken om problemen op te lossen. Vooral die problemen die steeds in een andere vorm terugkomen. Zoek naar de reden waarom het probleem in kwestie een goede oplossing is. Vind wat er vast zit.

Stap voor stap leer je in dit boek hoe je Rake Vragen stelt. Je krijgt kant-en-klare Rake Vragen. Je leert hoe je je eigen Rake vragen kunt formuleren. En hoe je de vraag zó kunt stellen dat het raak is.

Of je nu een leidinggevende bent, of een adviseur of dat het thuis niet lekker gaat, of je bent zelf toe aan iets anders. Raken Vragen richten zich op oorzaken.

Siets Bakker (1973) is een voorloper als het gaat om toegepast systemisch werk. Siets is opgeleid als begeleider van opstellingen maar vindt het veel interessanter om vormen te vinden waarin systemische kennis op een dagelijkse en praktische manier kan worden toegepast. Het boek Rake Vragen is het resultaat van haar kennis en expertise.

Rake Vragen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Rake Vragen


Aanbevolen artikelen:

19,95
50 Vragen om je op weg te helpen. Welke resoneert? Welke niet? 50 Symbolen om verder te onderzoeken, als representanten in een...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items
22,50