opc_loader

Systemisch Adviseren in de praktijk - kaartenset

ISBN 9789083104119

Beelden, vragen en systemische interventies voor team- en organisatieontwikkeling
50 gespreks- en interventiekaarten in doosje


Siebke Kaat

27,95

Check onze workshop website voor de workshop Systemisch adviseren in de praktijk
met Siebke Kaat op 3 december 2021:

https://www.hetnoorderlicht.online/online-workshop-Systemisch-Adviseren


Systemisch Adviseren in de praktijk wil een hulpmiddel zijn om binnen teams en organisaties het gesprek te voeren over deze systemische onderlaag. Ook wil het handvatten bieden om laagdrempelige interventies in te kunnen zetten.

Benut deze vijftig prachtige kaarten om het gesprek in je organisatie, team of netwerk naar de systemische laag te brengen. De kaarten zijn bedoeld om op een laagdrempelige manier in gesprek te komen over de onderstroom van systemen. Daarnaast bieden zij inspiratie voor systemische interventies. De teksten zijn toegankelijk voor iedereen, aangezien er geen systemisch vakjargon gebruikt wordt.

Elke kaart heeft een foto die een systemisch thema zichtbaar maakt. Alleen al de titel en de foto zijn geschikt om als basis te dienen voor een systemisch gesprek. De zinnen en vragen die naast de foto staan bieden daar handvatten voor. Aan de andere zijde van de kaart vind je of extra uitleg, of een interventie die past bij het thema.

De interventies worden stap voor stap beschreven waardoor je deze gemakkelijk kunt toepassen in teams en organisaties. Het enige dat je nodig hebt is lef en de bereidheid tot handelen. Deze kaarten zijn voor ieder die vanuit zijn eigen plek wil bijdragen aan de vitaliteit van teams en organisaties. Zij vormen een praktische aanvulling op het boek Systemisch Adviseren.

Uitvoering
50 stevige full colourkaarten in het formaat 17 x 12 cm
in mooi doosje, met inhoudsopgave en korte uitleg
 

Siebke Kaat (1961) is al vele jaren bevlogen om de systemische principes praktisch te vertalen naar de alledaagse organisatie-praktijk. Hierbij put zij uit haar ruime advies-ervaring en de inzichten die de natuur haar geeft.  

Graag wil ze anderen inspireren om naar de systemische laag te kijken en vandaaruit te handelen. Dit doet zij vanuit verschillende rollen: adviseur, teamcoach, supervisor en opleider.

Zij biedt vanuit haar bedrijf Systemisch Advies  de opleiding Systemische Interventies in de praktijk, en verzorgt masterclasses Systemisch Leiderschap en Systemisch Adviseren in diverse leergangen.  Ze schreef samen met Anton Kroon het succesvolle boek ‘Systemisch Adviseren’.

Systemisch Adviseren in de praktijk - kaartenset heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Systemisch Adviseren in de praktijk - kaartenset


Alternatieve artikelen:

22,95
Een praktijkboek voor adviseurs en ieder die iets wil veranderen, verbeteren of begrijpen over het functioneren van haar of zijn team of werk. De...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.