opc_loader

Zinnen die de ziel raken

ISBN 9789492331380

Systemische zinnen voor begeleiders van opstellingen

Elmer Hendrix

27,95

Deze zinnen zijn niet alleen voor opstellers. Ondanks wat de ondertitel belooft. Deze zinnen zijn voor ieder die zichzelf of anderen op zielsniveau wil laten raken.

Iedere opsteller maakt op z’n minst, zo nu en dan gebruik van systemische zinnen. Maar wat zijn nu de juiste systemische zinnen? De zinnen die de ziel raken waardoor een helende beweging kan ontstaan?

Elmer Hendrix heeft met grote zorgvuldigheid, helende zinnen die gebruikt kunnen worden in systemische opstellingen, uitgewerkt. Voor vrijwel iedere dynamiek zijn de zinnen beschreven én voor de reacties van de client hierop. Dat maakt dit boek zo krachtig. 

Behalve de helende zinnen geordend naar dynamieken, heeft Hendrix ook 16 opstellingen uitgewerkt zodat de lezer kan zien hoe hij de zinnen zelf toepast.

In het derde deel van het boek zijn een aantal meditaties opgenomen. Deze meditaties zijn een aanvulling de helende zinnen in het werk met clienten.  

Dit boek is een heldere leidraad voor iedere opsteller. Het leert je welke zinnen passend en werkend kunnen zijn binnen de dynamieken die zich tonen. Vanuit de familieopstellingen neemt Elmer je mee. 

"Elmer bezit het vermogen om rechtstreeks de essentie te raken. Dit boek met systemische zinnen zorgt ervoor dat dat binnen ieders eigen bereik komt en bevat concrete handvatten waardoor je vol vertrouwen systemische interventies kunt toepassen."

Els van Steijn - Coach, familie- & organisatie-opsteller en auteur van ‘De fontein, vind je plek’

www.elsvansteijn.nl

"Systemisch werken is reizen met je cliënt. Dit fraaie boek is een rijke gids om de taal van het Land van de Ziel te snappen en je eigen te maken. Niet een boek dat je pas begrijpt wanneer je het van A tot Z leest. Elke willekeurige pagina is het begin van een inspirerende reis. Vademecum, ofwel ’Reis met mij’."

Eric de Waard - Executive coach, trainer, opsteller

www.dewaardcoaching.nl

"De ervaring en het vakmanschap van Elmer worden zichtbaar in dit boek. Zijn opmerkingen over het gebruik van de juiste woorden en het aanvoelen van het juiste moment zijn essentieel. Dan wordt de ziel geroepen en werkt het door op celgeheugen van het lichaam. Een mooi boek als inspiratiebron in systemische begeleiding."

Connie van der Arend - Natuurgeneeskundig en lichaamsgericht therapeute en coach en auteur van ‘Het veld van aandacht’

www.connievanderarend.nl

"Elmer vult met ‘Zinnen die de ziel raken’ niet alleen de rugzak van mensen die systemisch werken. Hij geeft ook gevoel bij de systemische dynamieken. Ik realiseer me ten diepste de waarde van dit boek. Uit eigen ervaring weet ik dat de impact van een écht beweging gevende zin je leven kan veranderen."

Kim Draijer - Managing Partner Evolvere

www.evolvere.nl

Zinnen die de ziel raken heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zinnen die de ziel raken


Aanbevolen artikelen:

26,95
Bert Hellinger schrijft in 'De bewegingen van de geest' over een scheppende kracht die ver uitreikt boven individuele mensen, families en...
14,95
Hét systemische opschrijfboek om al je waarnemingen, inzichten, bijgewoonde opstellingen of wat je maar wilt bij elkaar te brengen, vast te...

Alternatieve artikelen:

14,95
Deze zinnen zijn niet alleen voor opstellers. Ondanks wat de ondertitel belooft. Deze zinnen zijn voor ieder die zichzelf of anderen op zielsniveau...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items