opc_loader

Kaartenset Rake Vragen

ISBN 9789492331038

Vragen die je naar voorbij het zichtbare leiden

Siets Bakker

19,95

50 Vragen om je op weg te helpen. Welke resoneert? Welke niet? 50 Symbolen om verder te onderzoeken, als representanten in een tafelopstelling.Met enkele suggesties om de kaarten te gebruiken. Hier is altijd plek voor in je tas.

De vragen op de kaarten brengen je op een spoor, leiden je naar de onderstroom. Of je  nu net kennis maakt met het systemisch werken of dat je al meer ervaren bent. De formulering is soms wat abstract of zelfs magisch. Zo word je naar andere lagen geleid.

Niet alle vragen zullen relevant zijn voor het vraagstuk waar je aan werkt. Werk met de vragen die op dat moment resoneren.

Laat je op ideeën brengen door de vragen, verander de vragen waar jou dat gepast lijkt.

De vragen op de kaarten zijn onderverdeeld in vijf categorieën:

  1. Algemeen
  2. Persoonlijk
  3. Insluiten
  4. Ordening
  5. Uitwisseling

Iedere categorie heeft een eigen kleur. De kleuren en categorieën worden nergens geduid. Zo ontstaat de ruimte om de vragen en kleuren op je eigen manier te gebruiken.

Op de andere zijde van de kaarten staan symbolen. Te gebruiken voor tafelopstellingen. De kaarten worden zo representanten. De symbolen bestaan uit drie categorieën:

1) het systemische symbool voor een man, vrouw, jongen en meisje

2) pijlen

3) iconen: een wolk, kruis, pen, ladder/hek, lampje, hart, vraagteken, crucifix, duimpje omhoog/omlaag, stoel, deur, cirkel, goudstaaf, slot, boek, wifi

De verdeling van de vragen over de symbolen is willekeurig.

De kaartenset is ontwikkeld door Siets Bakker, geïnspireerd op de vragen van Jan Jacob Stam en Anton de Kroon. De kaarten zijn mooi vormgegeven en uitgevoerd. Hier kun je altijd mee aankomen bij je cliënten en opdrachtgevers. Of je de kaarten cadeau doet of gebruikt.

Kaartenset Rake Vragen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Kaartenset Rake Vragen


Aanbevolen artikelen:

22,50
Rake Vragen zijn vragen die beweging brengen. In zakelijke situaties en privé. De vraag maakt namelijk iets los wat vast zat. Net zoals een...

Alternatieve artikelen:

22,95
Barbara Hoogenboom, Jan Jacob Stam en Bibi Schreuder hebben hun beste vragen gebundeld in deze waaier. Geordend naar thema waar je mee te maken kunt...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items