opc_loader
Let op! Dit is een e-book. Je koopt een .epub bestand dat je alleen op een e-book reader of via iBooks kunt lezen.

Erkennen wat er is e-book

ISBN 9789492331144

Inleiding in het werk met familieopstellingen

Gabriele ten Hovel

12,50

Dit boek met het gedachtegoed van Hellinger gaat meer dan ooit over systemisch bewustzijn. Het bewustzijn dat de voedingsbodem is voor de systemische methode van familieopstellingen. Het boek geeft een goede indruk van de houding en manier van waarnemen van Hellinger.

De journaliste Gabriele ten Hovel heeft een serie intense gesprekken met Bert Hellinger gevoerd. Steeds heeft ze hem bevraagd en uitgedaagd over zijn opvattingen, hoe hij denkt over helpen, hoe hij naar familiesystemen kijkt en vooral over een aantal heikele kwesties als incest, adoptie enzovoorts. 

Gabriele stelt de vragen die gesteld moeten worden. Juist op die onderwerpen waar hij nogal controversieel is. Kritisch en scherp. En ze krijgt antwoord. Antwoorden die voeden, verkennen en met liefde voor het leven.

LET OP! Dit is een digitaal boek, in het format e-pub. Na betaling ontvang je binnen 15 minuten een ontvangstbevestiging per mail met een downloadlink. Klik op de link om het bestand te downloaden op uw e-reader of naar iBooks. Het bestand kan maximaal 3 keer gedownload worden.

Het bestand is het beste te lezen in apparaten die e-pub versie 3.0 of hoger ondersteunen. Het bestand is niet te lezen in Adobe of op een Kindle apparaat! Een digitaal boek kan niet worden geprint.

Erkennen wat er is e-book heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Erkennen wat er is e-book


Aanbevolen artikelen:

18,95
Helder, overzichtelijk en compleet. Familieopstellingen in de stijl van Hellinger maar duidelijk doorontwikkeld naar een eigen stijl.  Lees over...

Alternatieve artikelen:

18,95
Dit boek met het gedachtegoed van Hellinger gaat meer dan ooit over systemisch bewustzijn. Het bewustzijn dat de voedingsbodem...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items