opc_loader
Let op! Dit is een e-book. Je koopt een .epub bestand dat je alleen op een e-book reader of via iBooks kunt lezen.

Opstellen kan zo e-book

ISBN 9789492331137

Een gids vol praktische tips en hulpmiddelen bij het begeleiden van systemische opstellingen

Jesse van der Kallen

12,50

Voor de startende begeleider van opstellingen is het vooral een houvast en leidraad. Voor de gevorderde begeleider is het een naslagwerk en biedt het een verbreding van het eigen bestaande repertoire.

In de tweede druk van deze gids zijn de verschillende opstellingsvormen uitgebreid. Zowel organisatie-, als familie-, als structuuropstellingen. Door de vormgeving, met een spiraalbinding, is de gids te gebruiken als referentiekader in de voorbereiding of tijdens het opstellen.

Uit het voorwoord door Jan Jacob Stam: “Deze gids is verbonden met die essentie van systemische ontwikkeling. Jesse van der Kallen is erin geslaagd om helder, compact en to the point de vele principes, vormen van opstellingen en mogelijke interventies bijeen te brengen."

Dit is een gids voor startende en gevorderde begeleiders van opstellingen. Jesse van der Kallen heeft een beknopt overzicht samengesteld van het verloop van een organisatieopstelling en biedt vele varianten in opstellingen die je kunt toepassen. De varianten kunnen met elkaar gecombineerd worden of dienen als basis voor eigen vormen. Daarnaast worden enkele veelvoorkomende thema’s besproken die je verder helpen in jouw werk als begeleider van opstellingen.

Jesse van der Kallen (1977) is organisatieadviseur en coach. Ze richt zich op het ontwikkelen van mensen en organisaties. Met als focus het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van het talent van de mensen. Zij gelooft dat benutten van het talent op een natuurlijk manier zorgt voor groei en ontwikkeling van de organisatie. Hierbij maakt Jesse onder andere gebruik van talent- en organisatieopstellingen.

LET OP! Dit is een digitaal boek, in het format e-pub. Na betaling ontvang je binnen 15 minuten een ontvangstbevestiging per mail met een downloadlink. Klik op de link om het bestand te downloaden op uw e-reader of naar iBooks. Het bestand kan maximaal 3 keer gedownload worden.

Het bestand is het beste te lezen in apparaten die e-pub versie 3.0 of hoger ondersteunen. Het bestand is niet te lezen in Adobe of op een Kindle apparaat! Een digitaal boek kan niet worden geprint.

Opstellen kan zo e-book heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Opstellen kan zo e-book


Aanbevolen artikelen:

52,50
24 Handgeschilderde houten figuren om te gebruiken bij coaching en tafelopstellingen, in zes verschillende kleuren. Deze set bevat in totaal...
Meer info
Uitverkocht

Alternatieve artikelen:

18,95
Voor de startende begeleider van opstellingen is het vooral een houvast en leidraad. Voor de gevorderde begeleider is het een naslagwerk en biedt het...
Meer info
Uitverkocht
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items