opc_loader
Let op! Dit is een e-book. Je koopt een .epub bestand dat je alleen op een e-book reader of via iBooks kunt lezen.

Systemisch Wijzer Luisterboek

ISBN 9789492331410

Bakker en Steeghs schreven een praktisch handboek waarin de kennis uit familie en organisatieopstellingen op een heldere en nuchtere manier wordt vertaald naar de werkvloer. Je leest welke drie oerkrachten er werken in de onderstroom van organisaties en teams, zodat je beter begrijpt wat je al voelde maar waar je nog geen woorden voor had.

14,95

Let op! Dit is een luisterboek! Na aankoop ontvang je een bevestigingsmail met een downloadlink. Als je hierop klikt, ontvang je de mp3 bestanden met het luisterboek.

Het luisterboek is voorgelezen door Siets Bakker en Leanne Steeghs.

Door je eigen systemische wijsheid 'aan te zetten' boor je een nieuwe bron van informatie aan. Je komt op een dieper niveau van 'weten', zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. De oefeningen en opdrachten in het boek helpen je om fijngevoeliger te worden voor signalen die je eerder niet serieus nam.

Door situaties vanuit systemisch perspectief te bekijken, krijg je meer zicht op wat er écht speelt in je team of organisatie. Je creëert nieuwe opties in je handelen en besluiten nemen wordt een stuk makkelijker. Je hoeft minder hard te werken, vooral in situaties die voorheen lastig waren.

De mp3 bestanden hebben een kopieerbeveiliging.

Dit product kun je niet retourneren.

Systemisch Wijzer Luisterboek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Systemisch Wijzer Luisterboek


Aanbevolen artikelen:

22,50
Rake Vragen zijn vragen die beweging brengen. In zakelijke situaties en privé. De vraag maakt namelijk iets los wat vast zat. Net zoals een...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items