opc_loader

Ik ben kind, dus ik voel waar mijn ouders zijn

ISBN 9789083104188

Hoe je het jou en de kinderen waarvoor je zorgt goed laat gaan

Bibi Schreuder


 

26,95

Benut deze vijftig prachtige kaarten om het gesprek in je organisatie, team of netwerk naar de systemische laag te brengen. De kaarten zijn bedoeld om op een laagdrempelige manier in gesprek te komen over de onderstroom van systemen. Daarnaast bieden zij inspiratie voor systemische interventies. De teksten zijn toegankelijk voor iedereen, aangezien er geen systemisch vakjargon gebruikt wordt.

Elke kaart heeft een foto die een systemisch thema zichtbaar maakt. Alleen al de titel en de foto zijn geschikt om als basis te dienen voor een systemisch gesprek. De zinnen en vragen die naast de foto staan bieden daar handvatten voor. Aan de andere zijde van de kaart vind je of extra uitleg, of een interventie die past bij het thema. 

De interventies worden stap voor stap beschreven waardoor je deze gemakkelijk kunt toepassen in teams en organisaties. Het enige dat je nodig hebt is lef en de bereidheid tot handelen.

Deze kaarten zijn voor ieder die vanuit zijn eigen plek wil bijdragen aan de vitaliteit van teams en organisaties. Zij vormen een praktische aanvulling op het boek Systemisch Adviseren.


 

Siebke Kaat (1961) is al vele jaren bevlogen om de systemische principes praktisch te vertalen naar de alledaagse organisatie-praktijk. Hierbij put zij uit haar ruime advies-ervaring en de inzichten die de natuur haar geeft. 
Graag wil ze anderen inspireren om naar de systemische laag te kijken en vandaaruit te handelen. Dit doet zij vanuit verschillende rollen: adviseur, teamcoach, supervisor en opleider.
Zij verzorgt vanuit haar bedrijf Systemisch Advies (systemischadvies.nl) opleidingen en fungeert veelvuldig als gastdocent bij o.a. De Baak, Business School Nederland en Schouten & Nelissen.
Ze schreef samen met Anton Kroon het succesvolle boek ‘Systemisch Adviseren’.

Ik ben kind, dus ik voel waar mijn ouders zijn heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ik ben kind, dus ik voel waar mijn ouders zijn


Aanbevolen artikelen:

28,95
Systemisch coachen is een boek vol impulsen. Impulsen voor beweging. Impulsen voor iedereen die wel eens in een coachachtige setting zit. Ook voor...

Alternatieve artikelen:

28,95
Systemisch coachen is een boek vol impulsen. Impulsen voor beweging. Impulsen voor iedereen die wel eens in een coachachtige setting zit. Ook voor...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.