opc_loader

Individuele opvoedopstellingen

ISBN 9789491687082

Marianne Langemeijer

19,95

Wanneer ieder gezinslid zijn geëigende plek in het gezin en de familie kan innemen, zonder ballast uit het verleden, is opvoeden niet langer een opgave.

De methode 'Individuele Opvoedopstellingen' die Marianne ontwikkelde, brengt op eenvoudige, persoonlijke en zeer effectieve wijze ouders en kinderen op een diepere laag in goede verhouding tot elkaar. Zodat zij zich niet langer gebonden, maar verbonden voelen. De methode is gebaseerd op de traditionele familieopstellingen, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en The Work van Byron Katie - werken. 

Het boek begint met een kort theoretisch kader, waarbinnen Marianne de opvoedopstellingen een plek geeft. Het tweede deel van het boek beschrijft Marianne hoe de coach of therapeut zich kan voorbereiden op de opvoedopstelling en een heel aantal mogelijke interventies zijn beschreven. Het is een praktisch boek, met veel praktijkvoorbeelden ter referentie. 

Individuele opvoedopstellingen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

27,95
Floortje Dessing zegt over dit boek: ‘Ik ben geïntrigeerd door de theorie van de fontein: de inzichten helpen me om als mens te blijven...

Alternatieve artikelen:

20,95
Soms is het gedrag van kinderen, niet van het kind. Soms draagt het kind het lot van de familie. Wanneer kinderen emotioneel of fysiek uit hun...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items