opc_loader

Opstellingenwerk, eenheidsbewustzijn in de praktijk

ISBN 9789082365306

Eenheidsbewustzijn in de praktijk

Evelien Hogeweg

24,50 14,75

Opstellingen, voorbij de casus, onderweg naar het geheel

Evelien Hogeweg: 'Het opstellingenwerk heeft me laten zien dat eenheidsbewustzijn te maken heeft met natuurlijke wetmatigheden. Het is normaal, normaal in de zin dat het van het leven zelf is. Het is natuurlijk. We zien en ervaren dat alles met alles samenhangt en dat we onderling onlosmakelijk verbonden zijn. Wat ik mooi vind aan het opstellingenwerk is dat het zichtbaar, tastbaar en voelbaar kan maken waar eenheidsbewustzijn over gaat.

Het zou een gemiste kans zijn, wanneer het opstellingenwerk beperkt blijft tot een interessante therapievorm of een methode om organisatiestructuren op te helderen. 
Het opstellingenwerk geeft ervaring, inzicht en kennis over eenheidsbewustzijn. We kunnen leren ons hier op af te stemmen in het dagelijks leven. De inzichten kunnen inspireren en een bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken.'


Dit boek is een aanrader voor ieder die geïnteresseerd is in wat opstellingen in het dagelijks leven en voor de maatschappij kunnen betekenen.

Opstellingenwerk, eenheidsbewustzijn in de praktijk

Vanaf de eerste pagina heeft het boek mijn volle aandacht gehad. Zoveel herkenning en zo fijn dat Evelien hier woorden aan heeft gegeven. Het boek voelt voor mij als thuiskomen. Zo van, ja zo is het; zoveel liefde. Haar enthousiasme over het opstellingenwerk heeft mij ook weer enthousiast gemaakt om er meer mee te werken. En hoe actueel is alles wat ze beschrijft en dan denk ik met name aan het hoofdstuk Oorlogsverstrikkingen, maar ook Maatschappelijke opstellingen. Kortom, het boek is echt een aanrader voor iedereen die wil groeien in eenheidsbewustzijn. Proficiat Evelien, met dit prachtige boek! Niet alleen de inhoud heeft mij geïnspireerd, ook de vormgeving is genieten. Een boek dat ik graag af en toe eens oppak als ik behoefte heb aan inspiratie.
Willeke

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Schrijfster verwoordt op meesterlijke wijze hoe het opstellingenwerk in zijn zuivere vorm liefdevol en zonder oordeel is. Helder en ogenschijnlijk eenvoudig wordt uiteengezet wat het opstellingenwerk inhoudt, maar daarnaast is het ook gewoon een boek vol wijsheid. Zonder zweverig te zijn pakt het vele spirituele thema's. Een boek dat je steeds opnieuw pakt.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

52,50
24 Handgeschilderde houten figuren om te gebruiken bij coaching en tafelopstellingen, in zes verschillende kleuren. Deze set bevat in totaal...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items