opc_loader

Voorouderkleedje

74,50

Uitverkocht

Iedere systemische coach en familieopsteller werkt met de voorouderlijn. Maar bijna nooit zie je het geheel in beeld. Met het voorouderkleedje wel.

Met een voorouderkleedje wordt de complete familielijn tot en met zeven generaties terug, zichtbaar. Daarnaast is het voorouderkleedje een fijn hulpmiddel bij meditaties met voorouders. Voor jezelf of voor je cliënt. Leg een symbool op de voorouder(s) waar je op dat moment mee werkt.

Het voorouderkleedje is handgemaakt en geborduurd op een hoge kwaliteit off-white linnen stof. De afmetingen zijn: 54 cm breed en 35 cm lang. Bij het voorouderkleedje wordt een zakje met 15 gepolijste mineraalstenen geleverd. Het kleedje wordt geleverd in een zilver doos met magneetsluiting.

De achterkant is mooi afgewerkt en recht onderin, is een bescheiden logo geborduurd.

Net als alle andere materialen van Uitgeverij Het Noorderlicht, is ook het voorouderkleedje duurzaam geproduceerd. Duurzaam voor mens en milieu.

Het is ook mogelijk het voorouderkleedje op bestelling in andere kleuren te laten maken. Bijvoorbeeld in de kleuren van de eigen huisstijl. Houd rekening met een levertijd van 10 werkdagen. Voor meer informatie: sietsbakker@hetnoorderlicht.com

Voorouderkleedje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Voorouderkleedje


Aanbevolen artikelen:

27,95
Deze zinnen zijn niet alleen voor opstellers. Ondanks wat de ondertitel belooft. Deze zinnen zijn voor ieder die zichzelf of anderen op zielsniveau...
Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.

Laatst bekeken items