opc_loader

Holding space - lessen in liefde, loslaten en leiderschap

ISBN 9789083183640

Lessen in liefde, loslaten en leiderschap

Heather Plett
Vertaald door Mayke Smit en Pasha Elstak

24,95

Een ondersteunend, praktisch handboek voor iedereen die op de beste manier wil leren om voor zichzelf  en anderen holding space te houden.

Holding Space houden is het compassievol getuige zijn, accepteren en steunen van iemand zonder oordeel, terwijl jij je grenzen en gevoel van eigenwaarde behoudt. Geconfronteerd met de wereldwijde problemen van klimaatverandering, politieke onrust, gezondheidscrises en recessie, ervaren steeds meer van ons ontkoppeling, rouw en een diep gevoel van eenzaamheid. Maar met de juiste handvatten kunnen jij en je cirkel deel uitmaken van de oplossing.  Facilitator en spreker Heather Plett stelt je in dit diepgaande boek in staat om met constructieve, uitvoerbare oefeningen conflicten te transformeren, grenzen te stellen, en soevereiniteit in je eigen leven - en het leven van degenen die het dichtst bij je zijn -  te versterken.


“In een wereld die steeds complexer aanvoelt, met een toekomst die steeds onzekerder lijkt, is er een wezenlijke behoefte aan meer mensen die hun vermogen vergroten om holding space voor zichzelf en anderen te houden.”

344 pagina's softcover

Holding space - lessen in liefde, loslaten en leiderschap heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Holding space - lessen in liefde, loslaten en leiderschap


Winkelwagen
Veldnieuws

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen in het sytemische veld in België en Nederland.

*verplicht

Veldnieuws komt iedere twee weken uit.

Privacy

We doen zo min mogelijk met jouw informatie. Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring.